In memoriam

De afgelopen dagen hebben wij met grote verslagenheid het onverwachts en plotselinge overlijden van twee gewaardeerde leden van de MLBB moeten vernemen.

Daan Koelen, een van onze biljarters die tientallen jaren op hoog niveau in onze bond heeft gespeeld, is na een zeer kort ziekbed op 8 maart overleden.
Hij heeft vele successen geboekt en meesterlijke partijen gespeeld in de hoogtijdagen van bc OVU, en later bc Swalmen. Partijen van 500 caramboles in één beurt waren wel zeer bijzondere prestaties. Daarnaast heeft zich als voorzitter van bc OVU en later bc ’t Paradies ingezet voor de biljartsport, met name het stimuleren en enthousiasmeren van onze sport bij de senioren.
Biljarten was zijn lust en leven, tot aan het einde toe.

  

Op zaterdag 9 maart ontvingen wij het bericht dat Mathieu Dierx van bc Wessem zeer plotseling was overleden. Mathieu was eveneens een echte liefhebber van de biljartsport. Hij was al 49 jaar lid van onze bond en heeft altijd met veel passie en plezier ons spelletje gespeeld, zowel in het kader als ook libre.
Bestuurlijk heeft Mathieu zijn sporen eveneens ruim verdiend. Zo was hij tientallen jaren voorzitter van bc Wessem en lid van de Reglementen commissie van onze bond.
Zijn rust en overzicht kenmerkte hem als bestuurder. Geen overhaaste beslissingen, maar altijd evenwichtig en zoeken naar de beste oplossingen.

 

Wij zullen de herinneringen aan Daan en Mathieu koesteren, en wensen de families en vrienden van de overleden heel veel sterkte bij het overlijden van hun dierbaren.